Használt Haszongépjármű kereskedés

Levesszük a terhet a válladról!

Vállalkozásodnak haszongépjárműre van szüksége? Ne bajlódj a munkagépek beszerzésének operatív feladataival! Kérésedre az általad adott szempontok alapján felkutatjuk a kívánt járművet vagy üzleti igényeidnek megfelelő eszközt és akár kulcsrakészen házhoz is szállítjuk – legyen az teherautó, pótkocsi, rakódógép, targonca vagy úthenger. Több évtizedes tapasztalatunk és partner kapcsolataink révén mindenre találunk megoldást. Reméljük, hogy hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetünk. Keress minket bizalommal!

Adás - Vétel

Beszerzés

Tanácsadás

Adás - Vétel - Csere

A személyre szabott keresésen felül természetesen saját, azonnal elérhető eszköz kínálattal is rendelkezünk. Készletünk gyorsan cserélődik és frissül az aktuális piaci igényeknek megfelelően, így érdemes rendszeresen böngészni.

Tekintsd meg aktuális készletünket az alábbi gombra kattintva:

Gyors

Teljeskörű Ügyintézés

Megbízható

Megbízás vásárlásra

Igények felmérése után cégünk vállalja új munkagéped beszerzését belföldről és külföldről egyaránt. De hogy is zajlik a folyamat a valóságban?

1.

Felkutatjuk a megfelelő haszongépjárművet

2.

Ajánlatot küldünk

3.

Amennyiben megfelel ajánlatunk, kiegyenlíted a vételárat, mi pedig mindent elintézünk Neked

4.

Vállaljuk a komplett adás-vétel és dokumentáció lebonyolítását a megvásárlástól, a hatósági ügyintézésen át, egészen az átadásig

5.

Átadjuk a munkagépet bármely magyarországi címen, amely a legmegfelelőbb számodra

5+1.

Hosszú távú, megbízható üzleti kapcsolatot kínálunk Neked és vállalkozásodnak

Vedd fel velünk a kapcsolatot!